Twee gemiste penalty’s komen RWB duur te staan: GDC trekt aan langste eind

WAALWIJK - RWB uit Waalwijk heeft de laatste kans om door te gaan in de beker niet gepakt. Op eigen veld was de uiteindelijke poulewinnaar - GDC - met 1-2 te sterk.

Hiermee is RWB klaar in het bekertoernooi. Voorafgaand aan de wedstrijd hadden beide ploegen aan drie punten genoeg. GDC opende in minuut 23 de score, waarna RWB zeven minuten later de 1-1 tegen de touwen schoot. Met die stand werd op sportpark De Gaard ook gerust. RWB had twee uitgelezen mogelijkheden om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar miste tweemaal een strafschop. Uiteindelijk waren het de gasten die in de slotfase de eindstand op het scorebord zette: 1-2.

RWB speelt op zaterdag 21 september haar eerste competitiewedstrijd. Op eigen terrein treden ze aan tegen het Tilburgse TSVV Merlijn.