RKC Waalwijk verliest van OH Leuven in derde oefenduel

WAALWIJK - RKC Waalwijk heeft het derde oefenduel in de voorbereiding verloren. OH Leuven was op 13 juli met 2-4 te sterk voor de Waalwijkers.

Op het veld van V.V. Baardwijk begonnen de Waalwijkers sterk aan het duel. RKC'er Zawada maakte in de twintigste minuut, dankzij een kopbal, het eerste doelpunt. Binnen tien minuten tijd maakte Zawada zijn tweede doelpunt. Met een 2-0 voorsprong gingen de geel blauwen de rust in. Aan het begin van de tweede helft maakte OH Leuven de eerste treffer, om daarna in de 65ste minuut gelijk te spelen. Eén minuut later viel het volgende doelpunt voor de Leuvenaren en in de slotfase maakten zij nog een vierde treffer.

Dit was de laatste oefenwedstrijd in een reeks van drie duels in juni en juli. Eerder heeft RKC Waalwijk een oefenduel gewonnen van Regioteam Waalwijk en verloren van FC Den Bosch.