RKC Waalwijk laat dure punten liggen in eigen huis tegen FC Twente

WAALWIJK - RKC Waalwijk wilde graag de eerste drie punten van het seizoen in de wacht slepen, maar dat lukte afgelopen zaterdag net niet. In de blessuretijd gaf RKC namelijk een voorsprong weg tegen Twente. De wedstrijd eindige met 2-2 op het scorebord.

Sem Steijn maakte in de eerste helft de openingstreffer voor Twente. Een opvallend moment tijdens de wedstrijd, was het tweede doelpunt van de Waalwijkers. De Twentse keeper Sem Unnerstall ging grandioos de fout in met een verkeerde pass in de opbouw, dat resulteerde in een doelpunt van Silvester van der Water.

RKC is nog steeds de hekkensluiter in de Eredivisie, Almere City staat met twee punten op plek zeventien net boven RKC. Komende zaterdag staat er een Brabants affiche op het programma, dan reist RKC af naar NAC Breda.