Dit zijn de aanwinsten en vertrokken spelers van RKC Waalwijk

WAALWIJK - Alle spelers van RKC Waalwijk voor seizoen 2024/2025 zijn bekend. In totaal heeft de club twaalf spelers binnengehaald. Daartegenover zijn er negen weggegaan.

Ingaande transfers
RKC heeft er één spits erbij, Oskar Zawada. Hiervoor speelde hij bij het Nieuw-Zeelandse Wellington. Alexander Jakobsen en Silvester van der Water, beide linksbuiten, completeren de aanwinsten voor de voorste linie. Ze komen over van Zhenis (Kazachstan), SC Cambuur. Richard van der Venne, aanvallende middenvelder, keerde terug. Hij maakte de enige Waalwijkse goals dit seizoen. Hij kwam over van FC St. Gallen (Zwitserland).  Daarnaast zijn er twee centrale middenvelders bij gekomen. Tim van de Loo komt van Telstar af en Daouda Weidmann van Torino onder 20 uit Italië. Hij was vorig jaar ook al onderdeel van de selectie, maar werd dit seizoen definitief overgenomen. Ook zijn er twee centrale verdedigers toegevoegd aan het team: Roshon van Eijma van Top Oss en Faissal Al Mazyani van de Belgische club Genk. Dat zijn echter niet de enige nieuwe verdedigers. De achterhoede werd namelijk verder aangevuld met Juan Familia-Castillo en Liam van Gelderen van FC Groningen. Zij bestrijken de linker- en rechterkant van het veld. Om Etienne Vaessen te vervangen, zijn Luuk Vogels en Yannick van Osch binnengehaald. Zij komen beide van Nederlandse clubs af: OJC Rosmalen en SC Cambuur. Beide speelden echter nog geen minuut, omdat Jeroen Houwen is aangewezen als eerste keeper.

Uitgaande transfers
Van de vertrekkende spelers zijn er drie zonder club. Dat zijn centrale verdedigers Jeffrey Bruma, linksbuiten Zakaria Bakkali en keeper Mark Spenkelink. Keeper en clubicoon Etienne Vaessen is vertrokken naar FC Groningen. Ook centrale verdedigers Shawn Adewoye en Juriën Gaari zijn weg. De eerste naar Fortuna Sittard en de tweede naar Al-Hazem in Saudi-Arabië. Verder is linkervleugelverdediger Thierry Lutonda naar PEC Zwolle gegaan. Op aanvallend vlak zijn aanvallend middenvelder Mats Seuntjens en centrumspits David Min vertrokken naar Castellón en FC Utrecht.