De 80 van de Langstraat

Natuurlijk loop je de 80 van de Langstraat dit jaar in een speciaal Langstraat Media / Voedselbank Waalwijk hesje. Da's duidelijk. Want de opbrengst daarvan gaat immers naar het goede doel! Dus dat doe je gewoon.

Maar de echte die-hard laat zich bovendien ook nog eens sponsoren tijdens die wandeling van 80 kilometer! Door je familie, vrienden en buren. Of nog beter: Door je baas en al zijn businessclub-vrienden! De opbrengst daarvan is uiteraard ook weer voor het goede doel waar we als Langstraat Media tijdens de 80 van de Langstraat 2016 helemaal voor gaan: Voedselbank de Rijglaars in Waalwijk.

Hoe werkt dat nu? Om het eenvoudig voor je te maken, volgt hier het 10-stappenplan:

  1. Je neemt de moedige beslissing om de 80 van de Langstraat te gaan lopen, alleen of in groepsverband, maar je gaat hem lopen. Je bent immers een held.
  2. Download HIER het Langstraat Media / Voedselbank Waalwijk sponsorformulier. Klopt, is niet moeilijk.
  3. Stalk je familie, je club, je baas, of wat ons betreft de hele straat om zo veel mogelijk mensen te krijgen die JOU per gelopen kilometer willen sponsoren.
  4. Vul je sponsoren en de bijbehorende bedragen leesbaar in op het formulier. En natuurlijk mag je meerdere formulieren downloaden als je ruimte te kort komt!
  5. Per formulier de totaalstand invullen en dus niet alle formulieren bij elkaar optellen. Goed opletten dus, per formulier een optelsom maken. Je kunt het!
  6. Nu komt het: Fotografeer of scan je formulieren en stuur ze vóór zaterdag 10 september naar verkoop@langstraatmedia.nl.
  7. En dan ineens is het zondag 11 september. Of je staat te juichen bij de finish, of je ligt op de intensive care. Maar op die gedenkwaardige zondag weet je of je de 80 helemaal of slechts gedeeltelijk hebt gelopen. En dus kun je laatste kolom van het formulier ook invullen.
  8. Loop op je net doorgeprikte blaren naar al je sponsors, laat jezelf feliciteren en bewonderen dat je toch maar mooi de 80 gelopen hebt. Maar vooral: Haal contant het geld op wat jouw sponsoren je beloofd hebben. Ja ja, cash!
  9. Lever je formulieren en je cash op dinsdagavond 13 of woensdagavond 14 september in bij Langstraat Media, Grotestraat 409A, 5142CB in Waalwijk (achter het voormalige hoofdkantoor van Casade). Kun je dan niet, bel dan even met 0416 - 652 652. Of mail met verkoop@langstraatmedia.nl
  10. En nu de kers op de taart: Op zaterdag 17 september ben je vanaf 20.00 uur van harte welkom in partycentrum ’t Bourgondisch Hof aan de Eerste Zeine 92 in Waalwijk voor de speciale en spectaculaire #80 Afterparty (met 80’s, 90’s en 00’s muziek), Thom Craane en vele, vele andere verrassingen! Inderdaad, jij hebt de 80 gelopen in een Voedselbank-hesje en dus mag je gratis binnen. Alle anderen betalen 5 euro, die ook weer ten goede komt van de Voedselbank!

Op deze avond wordt tevens bekend gemaakt wat de actie voor de Voedselbank in totaal heeft opgebracht.

Untitled-1Mocht er iets niet duidelijk zijn of mocht je vragen hebben naar aanleiding van onze “Langstraat Media Laat De Voedselbank Goed Lopen Actie”, of heb jezelf een initiatief om geld in te zamelen voor onze actie en/of wil je doneren?

Neem contact op met Willem Bakker of Miranda Jacobs van Langstraat Media:

Langstraat Media
Grotestraat 409A
5142 CB WAALWIJK

0416-652652
verkoop@langstraatmedia.nl

Untitled-3shutterstock_153107945